En Küçük İşletmeden Başlanarak 50 Bin TL Faizsiz Kredi Verilecek

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak en küçük firmadan başlanarak 50 bin TL kredi verileceğini ifade etti.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli 24 TV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli 16 Nisan referandumu hakkında da çeşitli açıklamalarda bulundu. 

GÜÇLÜ BİR LİDERİMİZ VAR

Canikli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında değerlendirmelerde bulunarak ‘çok güçlü bir liderimiz var’ dedi. Konu ile ilgili açıklamalarını sürdüren Canikli “Çok güçlü bir liderimiz var, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Bu liderlik altında Başbakanımız, aynı davaya gönül vermiş iki dava adamı anlayışı çerçevesinde bir sıkıntı olmadan şu anda bu sistem (mevcut yönetim sistemi) yürüyor. O nedenle problem çıkmıyor. Ama çok güçlü bir liderin olmadığı her zaman bu sistemde kaos, kriz, sıkıntı kaçınılmaz.” dedi.

NEFES ALAN FİRMALAR İMKANLARDAN YARARLANACAK

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Kobilere 50 bin TL faizsiz kredi hakkında yaptığı açıklamasında 300 binden fazla KOBİ’ye, 50 bin liraya kadar faizsiz, 1 yıl ödemesiz, 3 yıl vadeli kredi vereceklerine dikkat çekti. Ayrıca Canikli’nin aktardığı bilgilere göre kredi verilmeye en küçük işletmeden başlanacak. 

Kredi mekanizmasının reel sektörde de işlediğine işaret eden Canikli, Kredi Garanti Fonu kefaleti ile 250 milyar liralık bir kredi alanı oluşturduklarını, bunun da bankalar üzerinden kullanılabileceğini anımsattı.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli özellikle son gelişmeler nedeniyle finansman desteğinde sorun yaşayan firmaların tamamına nakit desteği verilmesinin amaçlandığını vurguladı. Ayrıca Canikli “Nefes alan, hayat emaresi olan her firma bu imkandan faydalanacak.” ifadelerini kullandı.

Güncel 2017 devlet hibelerinden haberdar olmak için;

Devlet Teşvikleri Facebook Hesabımızı takip ediniz.

Devlet Teşvikleri Twitter Hesabımızı takip ediniz.

© Teşvikler.net

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir